Οδηγίες για τον ασθενή

Αν η ενδοδοντική θεραπεία ολοκληρωθεί σε μία συνεδρία, τότε ενδέχεται να εμφανιστεί πόνος  ποικίλης έντασης κυρίως κατά την μάσηση, ο οποίος υποχωρεί με παυσίπονα και μετά από μια εβδομάδα περίπου. Ο πόνος που  κάποιες φορές παρουσιάζεται  δημιουργείται από τους χειρισμούς  κατά τη διάρκεια της ενδοδοντικής θεραπείας  και δεν έχει να κάνει με την πρόγνωση του δοντιού!


ΟΔΗΓΙΕΣ: Μπορείτε να πάρετε το παυσίπονο της προτίμησής σας. Ενδεικτικά προτείνουμε caps Brufen 600mg ανά 8ωρο ή tab Mesulid ανά 12ωρο. Για ήπιο πόνο μπορείτε να πάρετε tab Depon maximum ανά 8ωρο ή 12ωρο.

Αν η ενδοδοντική θεραπεία ολοκληρωθεί σε δυο συνεδρίες, τότε υπάρχει πιθανότητα μετά το τέλος της πρώτης συνεδρίας  να πρηστείτε με ή χωρίς πόνο.  Για την άμεση ανακούφισή  σας ξεκινήστε παυσίπονα όπως προαναφέρθηκαν και πλύσεις με χλιαρό χαμομήλι. Άμεσα  θα πρέπει να έρθετε σε επαφή μαζί μας για τη χορήγηση αντιβίωσης. Η ανεπιθύμητη αυτή επιπλοκή έχει να κάνει με τη ζωτικότητα του πολφού (νεύρου), που στην προκειμένη περίπτωση είναι  επιμολυσμένος με μικρόβια.

Πληροφορίες

Βασιλέως Παύλου 94
Βούλα ΤΚ,16673
+(30) 210.96.59.282
ffourou@otenet.gr , info@fourou.gr

Χάρτης

 

Ακολουθήστε μας!!!

GET SOCIAL
  • Facebook
  • Twitter
  • Google